Jillian Barrett

“Bij mij draait het helemaal om u en uw ontspanning”

Aangenaam. Mijn naam is Jillian Barret, veel mensen noemen me Jill. Voor mij zijn een fijne sfeer, goede zorg en persoonlijke aandacht erg belangrijk. Daarom is het goed om mezelf aan u voor te stellen. Tijdens mijn behandelingen draait het volledig om u en uw ontspanning.

Lekker sporten, helpen bij De Zonnebloem en me inzetten voor mijn omgeving. Dingen die ik graag doe. Bovenal ben ik natuurlijk schoonheidsspecialiste. Mijn opleiding genoot ik aan Dangremond in Den Haag. Na het behalen van het diploma Schoonheidsspecialiste, ben ik Nubifera begonnen. Waarom ik kies voor een praktijk aan huis? Ik ontvang mensen graag in een open en vertrouwelijke omgeving. Iedereen mag zich hier letterlijk thuis voelen.

Alle tijd om rustig te genieten of tussendoor een momentje van ontspanning creëren? U kunt bij mij terecht voor een effectieve reinigingsbehandeling, maar ook voor een luxe alles-in-1 behandeling. Ik ben trots op de nieuwe wellness behandelingen en de behandeling die zich specifiek richt op huidverbetering. Ook voor deelbehandelingen neem ik graag alle tijd. Het is voor mij ook een feestje om u mooi op te maken voor een feestelijke gelegenheid.

Tijdens uw behandelingen gebruik ik natuurlijke producten en zorg ik voor een ontspannen sfeer. Balans en aandacht zijn essentieel. Ik kies bewust voor natuurlijke producten die voor huidverbetering zorgen en niet voor gebruik van hightech apparatuur. Dat is goed voor uw huid en ik hoef geen hoge prijzen te rekenen om dure apparatuur te bekostigen. Ik bied al mijn behandelingen juist aan voor een eerlijke en transparante prijs.

Tijd voor uzelf, voor ontspanning en een behandeling in een rustgevende omgeving? Bij Nubifera bent u en voelt u zich welkom.

Senior ten Top

Samen met andere professionals organiseer ik meerdere beautyevents en vitaliteitsworkshops voor senioren. Zo stimuleren we als leden van deze stichting ontmoetingen en deelname aan de maatschappij.

Haagse Community tegen Eenzaamheid

De Haagse Community tegen Eenzaamheid bestaat uit ondernemers die samen lokale eenzaamheid bestrijden. Over mijn strijd tegen eenzaamheid is een mooie videoreportage gemaakt.

Bekijk video